Kedai Baby di Seremban 2

BB DOT COM

salam uolls…kali ni i nak share kedai baby yg i rase agak2 best jugak la yg ade kat area seremban ni…banyak kedai baby yg ade…tp kedai ni…mm…rase best sikit la dari yang laen…

ade banyak stok & price quit affordable….location kedai ni tak la susah sangat…kat uptown avenue seremban 2….shoplot belah belakang…depan ade kedai domino…tu yg i perasan la…so mama mama yang nak cari barang2 tuk preparation nak sambut baby @ nak cari barang2 baby yg dah kua po hokey sangat…

nak jadi member kedai ni pon bole…tapi kene beli 300 dalam 1 resit….or kumpul2 resit bleh jd member…kalau jd member…mcm biase la…lg dapat banyak less….actually price skg pon dah okey…tp kalau mama mama semua ade target nk beli barang yg riban riban…seswai la jd member…silap2 kedai2 besa pon xbleh bagi best price mcm nie…

jom layan pic kedai nie…

okey…hot mam mama yg gojes…bleh la dtg singgah tgk barang2 baby kat sini…orite next time i kungsi2 lagi mane2 port yang best tuk sopping…hihi…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s