Honda HR-V 2015 Dilancarkan di Malaysia (5 Februari 2015)

Honda HR-V 2015 Dilancarkan di Malaysia (5 Februari 2015)

dah layan gambar kat atas?? hehe…amacam?? suke tak?? hehe…nie la die yang ramai orang dok tunggu2 kete nie kua…sblom nie model nie dah dilancarkan di Indonesia & Thailand…mesia…baru hari lancar secara resmi…hihi… bagi yang masih tak berape nak follow kete honda nie…keta ni ala-ala 4WD…tp ni sebenarnye 2WD….and masuk jenis SUV…kalau penah perasan CR-V…die ni lebih kurang laa…just kecik sikit je dr CR-V…ye la padan la ngan harge nye… 🙂

bleh kate…kete ni gambungan 3 jenis kete…saye rase la…hehe…campuran civic, city & jazz…hehe…tu pandangan org tak profesonal yer…pandangan org kebanyakan…engine yang masuk mesia nie jeenis 1.8cc…kalau negara lain ade 1.5 & 1.8 kalau tak silap…dan kete HR-V ni jugak kalau kat luar model ni juga dipanggil Vezel. cam vess la sangat…hihi…

tengok pada luaran mcm okey la…dalam pun cantik…1st impression seperti xde la nmpak masalah or nampak kepelikan…mcm ade stengah2 kete tu…1st time tgk je…ade je bende nk dikomen nye…hihi…dalam xde nk komplen ape2…cume nampak macam sesuai tuk 2 org duduk di belakang…kalau 3…mungkin agak sendat…tu yang cakap mcm jazz…hihi…

okey…last skali…of course semua org nak tau la jugak…brape hengget kete nie?? hehe…emm…starting price RM99800.. 🙂 🙂 max price RM118000. my personal opinion…ceh ceh ceh…nak speking london pulak…hehe…rege agak kompetetif even saye bajet jual kat sini dlm 90k-110k…tapi ape nk buat…da umum rege camtue…kalau sape2 berminat..bleh la beli…memang nampak semat…

Advertisements