Keajaiban microwave yang anda perlu tahu

10 Keajaiban microwave yang anda perlu tahu

microwave bukan satu bende baru untuk perkakas dapur kita. banyak kegunaan microwave nie…tu sebab kat dapur u all ader..hehe…normally kite just gune tuk panaskan lauk or whearever u always do it before…kali nie saye nak share satu video pasal microwave yang maybe seblom nie kite tak penah buat or terpikir…hihi…microwave tu sendiri da satu alat yang canggih & innovative…tp ade lagi idea2 yang boleh kite tambah baek…supaya microwave digunakan seoptimum yg mungkin…hehe…dont worry..bende ni u all kan boleh try at home… πŸ™‚

hehe…amacam?? ade tak bagi idea baru?? so lepas nie…takde la microwave tu tak berape digunakan…hihi..biase la org kite…mase memule beli…macam excited nak gune…bile da lame2…da jd macam gajah putih…hihi… so make sure…barang yang kite beli…kite gune sebaek yang mungkin… πŸ™‚

credit toΒ Cute Puppy Love