cuti sekolah…ke mana kite??

assalamualaikum & selamat pagi uollss….

uiitt lame sungguh tak menghapdat…kih kih kih…busy sangat2…

so sedar x sedar dah nak abis dah tahun 2016…tinggal bape arie je lagi…biase nye ujung2 tahun ni…mmg la time tuk bercuti…even yang cuti budak sekolah & cikgu cikgi…tp semua org akan cuti jugak time ni tuk spend mase ngan family terchinta…kan? kan? kan?

haha…so mane dah uolls gi? langkawi? kk? kuching? jb? pineng? kl? kt? kuantan? kelantan? pee dee? kl?? ipoh? hmm…banyak la pilihan nye…gi memane pun penuh ngan manusia…so mane pon tempat uolls pegi…pastikan keselamatan ahli keluarga perlu dititik beratkan…banyak tragedi yg berlaku time cuti2 nie…eksiden, lemas & macam2 lagi…

sronok-sronok jugak…tp keselamatan perlulah diutamakan…malang tidak berbau…

meh hakak tepek kan satu tempat menarik yg boleh pergi…

c244dfad_z
The Ocean Residence Langkawi

c360_2014-09-19-07-06-48-774

ni time hakak gi langkawi cuti bulan 8 arie tu…tempat ni memang superb…fantastik…resort ngadap laut (kat langkawi melambak) tp suasana memang nyaman dan tenang..x jauh dari Kuah…dlm 3-4 km je…

aktiviti biase kat langkawi of course la sopping kan & gi tempat2 menarik mcm cable car, 3D ¬†muzium, skybridge, bagi helang makan dan lain2…tp kalau da penat¬†buat aktiviti tuu..lepak santai kat resort ni…mmg best giler lah..siyes…

tempat yang tenang dari segala gangguan…breakfast pun sodap…simple & mabelesss…so enjoy ur holiday…

Advertisements